Коледна фотосесия 2022

Предстои най-магичното време от годината! Коледа, когато се събира цялото семейство, засияват безброи цветни лампички, носят се вкусни аромати на печени бисквитки.

📸 Тази година сме Ви подготвили четири основни декора, един бебешки и още много красиви изненади 📸

☃️ На първия ще украсим елхите с безброи коледни лампички, ще бъдем заедно около камината на чаша ароматен чай, ще си подаряваме усмивки и спонтанни прегръдки, ще се любуваме на мига в празнична атмосфера.

☃️ На втория декор ще се забавляваме от сърце – боят с възглавници е не само за децата, но и за техните родители (защото и ние сме били някога деца)! Ще скачаме и щуреем, защото това е част от коледния дух! Разбира се, за по-романтичните от Вас, сме предвидили четене на коледни книги, нежност и много любов.

☃️ Третият декор ще ни изведе навън, пред старателно украсената порта. На червената пейка пред нея ще се събере цялото семейство за мил спомен, детска глъч ще огласи тишината, ще спретнем забавен бой със снежни топки. Както на този, така и на останалите декори домашните любимци са повече от добре дошли!

☃️ Четвъртият декор ще ни отведе по-далеч. В магичната гора всеки от нас ще преоткрие своята хижа – съкровено място в сърцето си, посветено на добротата, всеотдайността, любовта…


Очаквам Ви да изживеем коледната магия заедно!

За записвания: 0887 620 372 или на лично съобщение във Viber или Massenger.

Адресът на студиото е София, ул. Макгахан 81, бл. 128.

Може да зарадвате и любим човек като му подарите от специалните ни Коледни ваучери 🙂