Коледна фотосесия 2023

Предстои най-магичното време от годината! Коледа, когато се събира цялото семейство, засияват безброи цветни лампички, носят се вкусни аромати на печени бисквитки.

Тази година сме Ви подготвили пет основни декора, бебешки и още много красиви изненади. 

На първия “Бяла магия” ще си подаряваме усмивки и спонтанни прегръдки, ще се любуваме на мига в празнична атмосфера.

“Коледен уют” е вторият декор, направен с много любов. Той съчетава традициите и модерното. На него ще украсим елхите с безброи коледни лампички, ще си разменяме подаръци и ще бъдем заедно около камината на чаша ароматен чай. Както на този, така и на останалите декори домашните любимци са повече от добре дошли! (Защото те са неизменна част от семейството).

“Приказни къщички” е за всички малки и пораснали деца, които искат да се забавляват. Този ръчно направен от нас декор разкрива белоснежната красота на Коледа, извън големия град. За да усетим духа на празника ще тичаме неуморно, ще си спретнем битка със снежни топки, ще караме шейна, и ще измисляме още безброй щуротии…

Четвъртият декор го кръстихме “Коледа в розово” не заради манията по Барби, а защото розовата пейка с арка и ръчно измайсторените оловни войници и кукита създават настроение у всеки.

“Горски животни” е декорът, който ще ни пренесе дълбоко в арктическата гора, за да срещне Вас и децата Ви с тези верни приятели. Декорът е чудесен за любимия Смаш кейк и рожден ден, като към него ще има специална украса с балони.

Подготвили сме и декори както за новородени бебчета, така и за тези на няколко месеца, които ще представим с началото на Коледните снимки.

Очаквам Ви да изживеем коледната магия заедно!

За записвания: 0887 620 372 или на лично съобщение във Viber или Massenger.

Цени и пакети:

Мини пакет 150 лв до 30 мин
Включва:
– 10 броя обработени кадри
– Два декора (теми)
– Едно семейство с деца над 6м
– Цена за кадър извън фотосесията 10лв/бр
– Срок за обработка до 25 работни дни

Стандартен пакет 200 лв до 50 мин
Включва:
– 20 броя обработени кадри
– Три декора (теми)
– Едно семейство с деца и бебета 0+
– Цена за кадър извън фотосесията 10лв/бр
– Срок за обработка до 25 работни дни

Макси пакет 250 лв до 80 мин
Включва:
– 30 броя обработени кадри
– Неограничени декори (теми) + бебешки
– Едно семейство с деца и бебета 0+
– Цена за кадър извън фотосесията 10лв/бр
– Срок за обработка до 25 работни дни

За запазване на час се заплаща капаро, на стойност от 50 лв, в рамките на три работни дни на следната банкова сметка:

BG42FINV91501003789320
Мариян Димитров Томов
Основание: Фотосесия и Вашите имена

Или на Revolut: @tomoffphoto

Останалата сума се заплаща в брой, след края на фотосесията.

Адресът на студиото е София, ул. Цар Симеон 64.

Може да зарадвате любим човек като му подарите от специалните ни Коледни ваучери.

Допълнителна информация

– Снимките са на декори по Ваш избор. Избраните декори се посочват при запазването на час или на място в студиото.
– За други членове на семейството (баба, дядо, леля и т.н. се доплаща по 30 лв на човек).
– Ако желаете да се снимат две и повече семейства, всяко едно от тях заплаща отделен пакет, като се прави фотосесия на всяко семейство, както и общи снимки на всички семейства. Между фотосесиите на семействата има почивка за фотографа от 10-15 мин.
– Срокът за обработка е до 25 РАБОТНИ ДНИ, считано от датата в която Вие сте подали номерата на снимките за обработка (снимките стават по-бързо, но е възможно при наближаване на Коледа да има забавяне).

– Може да се преобличате при смяна на декорите. Бъдете облечени за първия декор. В студиото не се допуска влизането с външни обувки, може да носите чисти такива, да се снимате боси или по чорапи.
– Препоръчително е дрехите Ви да са съобразени с декорите, като подходящата цветова гама е бяло, червено, синьо, розово, зелено, златисто.

– Всички кадри се предоставят в електронен формат, като линк, от който трябва да бъдат изтеглени в срок до 7 дни. Срокът на подаване на снимките от фотографа е до 3 РАБОТНИ ДНИ от датата на фотосесията.
Изпращам всички кадри от фотосесията в JPEG формат (и тази година няма да поставям мокър печат), като Вие избирате кои да бъдат обработени чрез подаване на номерата им. Молбата ми е да не качвате необработени снимки в социалните мрежи. Те са за Ваше лично ползване и се надявам, че решението да не слагам мокър печат ще бъде оценено от вас (всички снимки са обект на авторското права на фотографа Мариян Томов. Фотографските произведения представляват интелектуална собственост защитена от законодателя и предмет на Закона за авторско право – чл. 1 ал. 1 т.7 ). Изчакайте обработените снимки от фотосесията, тях може да го споделяте във всички социални мрежи. 🙂

ВАЖНО

– Бъдете точни за Вашата фотосесия! При закъснение от Ваша страна съкращавате времето си за снимки.
– Възможно е понякога да се случи забавяне от моя страна (при снимки на неспокойни и плачещи дечица) , което ще отнеме от моята почивка и няма да ощети Вашето време за снимки.

– Ако НЕ желаете Вашите снимки да бъдат качени в сайта ми или на Фейсбук страницата ми, се заплаща 50% от цената на Вашата фотосесия.

– Вашите снимки претърпяват Базова Обработка: цветове, контраст, шум, изостряне на изображението, изправяне на фона… Не се прави ретуш на лицата, отстраняване на лицеви и кожни дефекти. Не се премахват предмети от снимката: солети, бисквитки, трохи и т.н. Ако имате някоя ЕДИНИЧНА пъпка ще бъде премахната (не се премахват пъпки и белези по цялото лице, това е дълбок ретуш и се доплаща допълнително по 12 лв на кадър). В обработката не влиза смяна на фона, смяна на цвета на дрехите, очите, прибавяне на предмети и т.н.

И не на последно място Ви пожелаваме една вълшебна Коледа, изпълнена с много щастие и магия. Да бъдем малко по-смирени и нека да ценим труда и времето на фотографа и екипа, който се грижи да направи Вашите спомени незабравими!

Поздрави, Мариян 🙂

За записвания: 0887 620 372