Коледна фотосесия 2022

Предстои най-магичното време от годината! Коледа, когато се събира цялото семейство, засияват безброи цветни лампички, носят се вкусни аромати на печени бисквитки.

📸 Тази година сме Ви подготвили четири основни декора, един бебешки и още много красиви изненади 📸

☃️ На първия ще украсим елхите с безброи коледни лампички, ще бъдем заедно около камината на чаша ароматен чай, ще си подаряваме усмивки и спонтанни прегръдки, ще се любуваме на мига в празнична атмосфера.

☃️ На втория декор ще се забавляваме от сърце – боят с възглавници е не само за децата, но и за техните родители (защото и ние сме били някога деца)! Ще скачаме и щуреем, защото това е част от коледния дух! Разбира се, за по-романтичните от Вас, сме предвидили четене на коледни книги, нежност и много любов.

☃️ Третият декор ще ни изведе навън, пред старателно украсената порта. На червената пейка пред нея ще се събере цялото семейство за мил спомен, детска глъч ще огласи тишината, ще спретнем забавен бой със снежни топки. Както на този, така и на останалите декори домашните любимци са повече от добре дошли!

☃️ Четвъртият декор ще ни отведе по-далеч. В магичната гора всеки от нас ще преоткрие своята хижа – съкровено място в сърцето си, посветено на добротата, всеотдайността, любовта…


Очаквам Ви да изживеем коледната магия заедно!

За записвания: 0887 620 372 или на лично съобщение във Viber или Massenger.

Цени и пакети:

Мини пакет 100 лв до 30 мин
Включва:
– 10 броя обработени кадри
– Два декора (теми)
– Едно семейство с деца над 6м
– Цена за кадър извън фотосесията 7лв/бр
– Срок за обработка до 25 работни дни

Среден пакет 130 лв до 40 мин
Включва:
– 15 броя обработени кадри
– Три декора (теми)
– Едно семейство с деца над 6м
– Цена за кадър извън фотосесията 7лв/бр
– Срок за обработка до 25 работни дни

Стандартен пакет 150 лв до 60 мин
Включва:
– 20 броя обработени кадри
– Четири декора (теми)
– Едно семейство с деца и бебета 0+
– Цена за кадър извън фотосесията 7лв/бр
– Срок за обработка до 25 работни дни

Голям пакет 180 лв до 80 мин
Включва:
– 30 броя обработени кадри
– Неограничени декори (теми) + бебешки
– Едно семейство с деца и бебета 0+
– Цена за кадър извън фотосесията 7лв/бр
– Срок за обработка до 25 работни дни

Адресът на студиото е София, ул. Макгахан 81, бл. 128.

Може да зарадвате и любим човек като му подарите от специалните ни Коледни ваучери 🙂

Допълнителна информация

– Снимките са на декори по Ваш избор. Избраните декори се посочват при запазването на час или на място в студиото.
– За други членове на семейството (баба, дядо, леля и т.н. се доплаща по 20 лв на човек).
– Ако желаете да се снимат две и повече семейства, всяко едно от тях заплаща отделен пакет, като се прави фотосесия на всяко семейство, както и общи снимки на всички семейства. Между фотосесиите на семействата има почивка за фотографа от 10-15 мин.
– Срокът за обработка е до 25 РАБОТНИ ДНИ, считано от датата в която Вие сте подали номерата на снимките за обработка (снимките стават по-бързо, но е възможно при наближаване на Коледа да има забавяне).

– Може да се преобличате при смяна на декорите. Бъдете облечени за първия декор. В студиото не се допуска влизането с външни обувки, може да носите чисти такива, да се снимате боси или по чорапи.
– Препоръчително е дрехите Ви да са съобразени с декорите, като подходящата цветова гама е червено, бяло, зелено, златисто. Тази Коледа съм предвидил декор, на който подходяща е и розовата гама.
За външните декори, може да облечете подходящи якета или палта.

– Всички кадри се предоставят в електронен формат, като линк, от който трябва да бъдат изтеглени в срок до 7 дни. Срокът на подаване на снимките от фотографа е до 3 РАБОТНИ ДНИ от датата на фотосесията.
– Изпращам всички кадри от фотосесията в JPEG формат (и тази година няма да поставям мокър печат), като Вие избирате кои да бъдат обработени чрез подаване на номерата им.

Както всяка година може да дадете една или две снимки, които да бъдат обработени приоритетно.

ВАЖНО

– Бъдете точни за Вашата фотосесия! При закъснение от Ваша страна съкращавате времето си за снимки.
– Възможно е понякога да се случи забавяне от моя страна (при снимки на неспокойни и плачещи дечица) , което ще отнеме от моята почивка и няма да ощети Вашето време за снимки.

– Ако НЕ желаете Вашите снимки да бъдат качени в сайта ми или на Фейсбук страницата ми, МОЛЯ ДА ГО НАПИШЕТЕ ПРИ ПОЛУЧВАНЕ НА ПЪРВОНАЧАЛНИЯ ЛИНК СЪС СНИМКИ.

– Вашите снимки претърпяват Базова Обработка: цветове, контраст, шум, изостряне на изображението, изправяне на фона… Не се прави ретуш на лицата, отстраняване на лицеви и кожни дефекти. Не се премахват предмети от снимката: солети, бисквитки, трохи и т.н. Ако имате някоя ЕДИНИЧНА пъпка ще бъде премахната (не се премахват пъпки и белези по цялото лице, това е дълбок ретуш и се доплаща допълнително по 10 лв на кадър). В обработката не влиза смяна на фона, смяна на цвета на дрехите, очите, прибавяне на предмети и т.н.
– Ако искате към дадена снимка да бъде добавен сняг, моля да посочите номера на снимката.

И не на последно място Ви пожелаваме една вълшебна Коледа, изпълнена с много щастие и магия. Да бъдем малко по-смирени и нека да ценим труда и времето на фотографа и екипа, който се грижи да направи Вашите спомени незабравими!

За записвания: 0887 620 372